SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

17 Aralık Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

17 Aralık Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
17.12.2022 11:46
0
A+
A-

17 Aralık 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, sağlık, aile ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Hissettikleriniz konusunda emin olmak isterken size güven ve samimiyet veren insanlardan destek görebilirsiniz. Sizden azminizi ve isteklerinizi çalan durumlar ve insanlardan uzak durmak akıllıca bir çözüm olabilir.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Gerilim ve sorunlarla başa çıkmak isteyebilirsiniz. Günlük akışınızı olumsuz yönde etkileyen durumları ortadan kaldırmak asıl işinize ve kendinize daha iyi vakit ayırmanızı sağlayacaktır. Fiziksel olarak iyi hissettirecek bazı yenilikler, bakım kürleri yapabilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER

Duygusal konularda bazı farklı tutumlar ya da çifte standartlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu bilirken bir yandan da neden bu karşılığı bulduğunuza dair düşünceleriniz de olabilir. Mutlu olduğunuza inandığınız durumlardan vazgeçmemelisiniz.

SEVGİLİ YENGEÇ

İş ortamında yaşadıklarınızın özel hayatınıza etkileri gündem olabilir. Duyguları ve iş sorumluluklarını ayıramasanız bile bu konuda dengeyi sağlamalısınız. Stresinizi atmak ve yoğunluğunuzu daha verimli hale dönüştürmek için eşinizin, ailenizin önerileri işinize yarayabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Ne tepki vermeniz gerektiğini iyi düşünmelisiniz. Doğu bir hamle yaptığınızı zannederken işin seyrinin beklenmedik hale gelmesi bazı anlaşmazlıklar doğurabilir. Mantıklı olanı tercih etmeye meyilli olduğunuzda yaşayacaklarınız olumlu sonuçlar doğurabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Paranızı, iyi niyetinizi ve zamanınızı neye harcamanız gerektiği konusunda bazı şüpheleriniz olabilir. Bu noktada fiziki ve mental anlamda bir elemeye giderek hayatınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Mutlu olduğunuz iş, ortam ve insanlar önceliğiniz olmalıdır.

SEVGİLİ TERAZİ

İlişkilerinizin size olan katkılarına kafa yorabilirsiniz. Nerede yanıldığınızı ya da yalnız bırakıldığınızı bilmek sizi mental anlamda yorabilir. Kötü anınızda destek olanı değil, iyi anınızı sizinle aynı sevinci yaşayarak paylaşan kişilerden yana tercihte bulunabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Daha içe kapanık ve kendi halinde bir gün geçirebilirsiniz. Hissettiklerinizi ve kararlarınızı paylaşmak konusunda soru işaretleriniz varsa emin olmak için kendinizi zorlamamalısınız. İçsel bir denge kurmak günlük yaşantınızı düzene koymanızı da kolaylaştıracaktır.

SEVGİLİ YAY

Hayattan ne beklediğinizi bilmek en doğal hakkınızdır. Ancak çevresel faktörlerin, sizin dışınızda gelişen konuların da etkisi olduğunu bilmelisiniz. Kendinize yüklenmek ya da bir amaç bulup buna saldırmak yerine gözlem ve araştırmaya zaman ayırmalısınız.

SEVGİLİ OĞLAK

İşin dışında kalan zamanları nasıl değerlendirmek istediğinizi düşünebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınız ya da ailenizin kadın üyeleriyle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Bir arada olduğunuz insanlardan yeni bakış açıları kazanabilirsiniz.

SEVGİLİ KOVA

Hayatınıza iyi ve olumlu duygular katmak için işe düşüncelerinizden başlayabilirsiniz. Olumsuz düşünmenin hayatınıza ve iletişimlerinize zarar verdiğini görmek sizi harekete geçiriyor. İlgi alanlarınız ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda çalışmalar yapmak bu yönünüzü daha verimli kullanmanızı sağlayabilir.

SEVGİLİ BALIK

Hayatınızı hangi değerler üzerine kurduğunuz, ilişkilerinizden ve yaklaşımlarınızdan belli olacaktır. Gerçekten yaşamak istedikleriniz mi yoksa mecburiyetleriniz, korkularınız mı ağır basıyor bunu bilmelisiniz. Ek işlerinizle ilgili konularda hayal kırıklığı yaşamamak için yaptığınız işe hakim olmalısınız.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.