SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

16 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

16 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
16.08.2022 09:42
0
A+
A-

16 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor? Maddi, aile, aşk, kariyer konularında ne gibi gelişmeler olacak? Hepsi haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Kararlılığınızın artması bugün sizi motive edebilir ve kariyerinize ilerlemeniz için size bir fırsat verebilir. Bekleyen projeleri bitirin ve bir sonraki adımda ne yapmak istediğinizi düşünün. Karmaşık veya büyük hissettiren bir şey yapmaktan çekinmeyin. Muhtemelen her şeyin üstesinden gelebileceksiniz ve işiniz bittiğinde harika hissedeceksiniz.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Bugünün sizi için neler hazırladığını hissediyor musunuz? Büyük bir şeyin eşiğinde hissediyorsunuz ve küçük bir adım atmak için biraz cesarete ihtiyacınız var. Yolun en sonundaki noktayı düşünmeden sadece atacağınız ilk adıma odaklanın. Mümkünse arkadaşlarınızla bir araya gelin ve biraz eğlenmek için plan yapın. Meşgul ve odaklanmış kalarak ve ardından dinlenerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER

Şimdi bazı detaylı planlar yapmak için uygun bir zaman. Dört gözle beklemek için eğlenceli bir şeye sahip olmak, en zor zamanları bile ele almayı çok daha kolay hale getirebilir. Görünürde bir hedef olduğunda ne kadar çok şey başarabileceğinize şaşıracaksınız. Her gün yaptığınız sıkı çalışma için kendinizi ödüllendirmek adına özel bir şey yapın.

SEVGİLİ YENGEÇ

Birini sırf yaşam tarzı normal olduğunu düşündüğünüzden farklı diye yargılamayın. Geleneksel olabilirsiniz, ancak herkes ilişkiler, iş veya yaşam tarzı hakkındaki görüşünüzü paylaşmıyor. Bu size anlaşılması zor ve hatta korkutucu gelse de, başkalarına çok sert davranmamaya çalışın. Bu enerjiyi kendi hayatınızı yolunda tutmak için kullanmanız daha iyi olacaktır.

SEVGİLİ ASLAN

Tavsiye veya ağlayacak bir omuz arayan arkadaşlar bugün bol olabilir. Muhtemelen ihtiyaç duydukları desteği ve bakımı sağlayan en iyi insanlardan birisiniz. Başkalarına o kadar çok şey veriyorsunuz ki kendinize bir şey kalmıyor. Gerçek dostluk sorunları paylaşmakla ilgilidir. Bu yüklerin altında ezilmek, sizi kimseye pek yardımcı olamayacağınız bir yerde bırakacaktır.

SEVGİLİ BAŞAK

Yapmanız gereken herhangi bir işin üstesinden gelmek bugün sizin için sorun olmamalı. Bir süreliğine dinlenmeniz gerekse bile bu size projelerinizin tamamlandığını görmek için gereken gücü ve kararlılığı verecektir. İşiniz bittikten sonra, mümkünse arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya gerçekten ilginizi çeken bir etkinliğe katılmak gibi biraz eğlence için planlar yapın. Bunu hak ediyorsun.

SEVGİLİ TERAZİ

Sınırlar ve kısıtlamalar içinde çalışmak bugün size zor gelebilir. Sizinki bağımsız bir ruhtur ve en iyi başarılarınız genellikle işleri kendi yolunuzla yapmaktan doğar. Beğenin ya da beğenmeyin, herkes kurallara uymak zorunda. Yapılması gerekenleri bitirin. Daha sonra, bağımsız hareket etme konusunda daha fazla özgürlük bulabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Bugün kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceksiniz. Bu enerjiyi, içerikten daha az hisseden başkalarıyla paylaşın. Tutumunuz arkadaşlarınız, ortaklarınız, eşiniz ve çocuklarınız üzerinde derin bir etkiye sahip olabilir. Komşular ve geniş aile, siz farkına bile varmadan ruhunuzu yakalayabilir. Birisi incinmiş veya kızgınsa, cesaretlendirin. Her şey eninde sonunda yoluna girecek.

SEVGİLİ YAY

Mükemmel becerikliliğinizi küçümsemeyin. İhtiyacınız olan her şeye veya gerekli tüm bilgilere sahip değilseniz, düşünmek için biraz zaman ayırın. Kimi tanıyorsunuz? Hangi kaynaklara erişebilirsiniz? İhtiyacınız olanı nerede bulabileceğinizi kim bilebilir? Parçalar henüz orada olmadığı için panik yapmak yerine, bir bağlantı listesi yapın ve bunun için gidin ve kendinize güvenin.

SEVGİLİ OĞLAK

Karamsarlığınız sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Bazı gecelerin daha uzun sürebileceği doğru olsa da, ne kadar yoğun kalırsanız zaman o kadar hızlı geçer. Hâlâ beklemede olan herhangi bir işi bitirmeye başlayın ve dışarıda bir akşam geçirmek için planlar yapın. Tünelin sonunda bir ışık varsa, yalnızca işler hızlanmakla kalmayacak, tamamladığınızı bilerek daha iyi hissedeceksiniz.

SEVGİLİ KOVA

Farklı olmaya cesaret etme zamanı. Rutinlere düşmek kolaydır, aynı düzeni devam ettirmek ve aynı şeyleri yapmak bir süre sonra sizi bunaltacaktır. Bundan kurtulmanın tek yolu, özgür kalmaya karar vermektir. Önce ufak şeylerle başlayın, sizi daha iyi yansıtacak bir tarz deneyin. Sıkıntı gerçekten derinse, yeni bir kariyer düşünün. Ufkunuzu genişletin.

SEVGİLİ BALIK

Yaşam tarzınız diğerlerinden çok farklıysa, bugün bu konuda kötü hissetmeye direnin. Hayatınızı belirli nedenlerle seçtiğinizi unutmayın. Bir değişiklik düşünüyor olsanız bile, şu an bulunduğunuz yerden utanmanıza veya mahcup olmanıza gerek yok. Herkes kendi yolunu çizmeli. Normlara uyuyorsa, sorun değil. Olmazsa, bu bir engel olmamalı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.