SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

15 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

15 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
15.08.2022 09:43
0
A+
A-

15 Ağustos 2022 Günlük burç yorumu. Bugün maddi, kariyer, aşk, aile hayatınızda sizleri neler bekliyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor hepsi haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ;

Topluluğunuzda bazı büyük değişiklikler olabilir ancak bunların çoğunlukla olumlu olmasını bekleyebilirsiniz. Bugün haberler geniş çapta yayılabilir bu yüzden neler dediğinize ve kimlerle göründüğünüze dikkat edin. Etrafınızdaki insanların heyecan seviyesi muhtemelen yüksektir ve buna kendinizi kaptırabilirsiniz. Bazı sürprizlere hazır olun.

SEVGİLİ BOĞA;

Akacan The Mall

Bugün gönüllü bir iş yapmayı veya bir arkadaşınıza yardım etmeyi seçebilirsiniz. Bu, sahip olduğunuzu bilmediğiniz bir yeteneğinizin farkına varmanızı sağlayabilir veya daha fazla gelir kazanmanızın yolunu açabilir. Kendinizle gurur duyabilir ve bu yetenekle daha fazlasını yapmaya karar verebilirsiniz, bu da yalnızca finansal faydalara değil, aynı zamanda özgüven artışına da neden olur. Şimdi parlama zamanı!

SEVGİLİ İKİZLER;

Bugün, dağları yerinden oynatabileceğinizi hissederek uyanabilirsiniz ve mecazi anlamda, yapmaya karar verdiğiniz şey tam olarak bu olabilir. Fiziksel enerjiniz, coşkunuz ve özgüveniniz çok yüksek. Sizin ve başkalarının yaratıcı projeleri çok zamanınızı alabilir. İnsanlar size bir şey danışırken sorumluluk yüklemeye meyilli olabilirler, yapılacaklar listenizi daha fazla kabartmamak lehinize olacaktır.

SEVGİLİ YENGEÇ;

Bugün çocukken sahip olduğunuz yaşam sevincini yeniden yakalayabilirsiniz. Doğanız gereği ciddisiniz ancak bugün neşeye daha fazla değer veriyorsunuz. Gerçek akışı deneyimliyor olabilirsiniz. Bunun gerçek bir nedeni olmayabilir, bu yüzden bir tane bulmaya çalışmayın. Sonuç olarak hayal gücünüz ve başkalarıyla olan ilişkileriniz geliştirilebilir. Anın tadını çıkarın.

SEVGİLİ ASLAN;

Bir grubu, belki de ailenizi içeren projeler çok zamanınızı alabilir. İlginç haberler ve teşvik edici konuşmalar yolunuza çıkabilir. Çevrenizde çok fazla aktivite gerçekleşebilir. Bütün bu hengâmenin içinde kendinizi biraz değişmiş olarak da bulabilirsiniz. Telaşlı zamanlarda iyiyle kötüyü ayırt etmek çok da kolay olmayacağından, derin düşünceleri başka bir zaman ertelemek isteyebilirsiniz.

SEVGİLİ BAŞAK;

Kariyeriniz için yeni fikirler aklınızda olabilir. Sadece yeni bir iş bulmayı değil, aynı zamanda tamamen yeni bir alana girmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. Bu olumlu bir gelişme olabilir ama çok aceleci davranmayın ve düşünmeden hareket etmeyin. Seçeneklerinizi listeleyin, işe yaramaz olanların üzerini çizin ve geri kalanı hakkında biraz araştırma yapın. Biraz aciliyet hissetseniz de ağırdan almak daha iyi olabilir.

SEVGİLİ TERAZİ;

Devam eden şansınız ve haberlerini aldığınız başarılarınız yeni planlar ve fikirlerle ilerlemek için kendinizi motive hissetmenizi sağlamalıdır. Enerjiniz ve coşkunuz yüksek, muhtemelen seyahat veya eğitim yoluyla ufkunuzu genişletmeyi düşünüyorsunuz. Bunları kesinlikle ciddi bir şekilde düşünmelisiniz. Dikkatlice planlayın ve doğru zaman gelmeden hareket etmemeye özen gösterin.

SEVGİLİ AKREP;

Gün içinde bir ara sebepsiz yere sinirlenmeniz mümkün. Muhtemelen bu, uzun zaman önce çözülmemiş bir durumdan, geçmişte kök salan bir nedenden kaynaklanıyor. Bugün neler olduğuna iyi bakın. Bir kişi ya da olay içinizde eski travmaları uyandırdı mı? Onları da öfkenizi de geçmişte bırakmaya çalışın. Ancak bu şekilde size ulaşmaya çalışan olumlu duyguların önünü açabilirsiniz.

SEVGİLİ YAY;

Bu, başkalarıyla yeni girişimlere başlamak için harika bir gün. Arkadaşlarınızla veya grup etkinlikleriyle olası buluşmalar, enerjinizi ve coşkunuzu ateşleyen yeni projeler için fikirlere yol açabilir. Yeni ve uzun vadeli hedefler belirlenmelidir. Bazı insanlar ilgilenmeyebilir ve size katılmayabilir ama endişelenmeyin. Sizin ilgi alanlarınızı paylaşan başkaları, yerlerini almak için çabucak devreye girecekler.

SEVGİLİ OĞLAK;

Bir tür faaliyet sizi bugün insanların gözüne sokabilir, sevgili Oğlak. İyi yaptığınız bazı işler size zengin bir şekilde hak ettiğiniz takdiri getirebilir. Enerjiniz ve coşkunuz zaten yüksek ve muhtemelen hepiniz daha fazlasını yapmak için harekete geçtiniz. Bu, çalışma durumunuzdaki değişiklik düşüncelerini gündeme getirebilir. Yine de ani kararlar almaktan kaçının. Biraz dikkatli düşünmeniz gereken bir yerdesiniz.

SEVGİLİ KOVA;

Uzun süredir emin olduğunuz bir konudaki fikirleriniz bugün biraz sarsılabilir. Uzak diyarlardan gelen bir haber, tüm iklimi değiştirme kapasitesine sahiptir. Entelektüel veya sanatsal ilgi alanlarınız yeni bir boyut kazanabilir, ufkunuzu genişletebilir ve yeni fırsatlar açabilir. Belki bu konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için seyahat fikriyle dolabilirsiniz. Aklınıza düşen bazı konularda ciddi bir eğitim almak da ufukta.

SEVGİLİ BALIK;

Her zamanki gelirinizin üzerinde ve ötesinde bir miktar para yolunuza çıkabilir. Bu bir bonus, ödül veya hatta bir tür hediye olabilir. Evinizde değişiklikler yapmak, belki tadilat yapmak veya yeniden dekore etmek için işe koyabilirsiniz. Bu göz korkutucu bir ihtimal gibi görünebilir, ancak paraya ek olarak enerji ve coşkuya da sahip olacaksınız. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek için planlarınızı yakın bir tarihe almalısınız.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.