SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

13 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

13 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
13.10.2022 10:25
0
A+
A-

13 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, aile, eğitim, sağlık ve maddi konularda neler bekliyor? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Egonuz şu anda başınızı belaya sokabilir. Bir tartışma konusu hakkında ne kadar bilgi sahibi olursanız olun, size meydan okuyan insanlarla ilişki kurmanın hala bir doğru ve bir yanlış yolu vardır. Diğer kişinin dayanılmaz bir şekilde davrandığını hissettiğinizde bir tartışma çıkarmak kolay gelebilir, ancak en azından sabırlı olmaya çalışın. Kendinizi ne kadar sakin ve aklı başında tutarsanız, herhangi bir tartışmayı kazanma olasılığınız o kadar artar.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Korkular, bugün kötü bir şey olmuş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir olay veya kişiyle ilgili endişeleriniz olabilir ve bu sinirler, tüm endişelerinizin gerçekleşmek üzere olduğuna sizi ikna etmek için bir araya geliyor. Bu olumsuz düşünceyi dinleyerek, daha başlamadan kendinizi koşuşturmaktan kurtarabilirsiniz. Kendinize her şeyin mümkün olduğunu hatırlatın. Bu, olumsuz sonuçların gerçekleşmek zorunda olmadığı anlamına gelir. Bunu halledebilirsiniz!

SEVGİLİ İKİZLER

Biriyle sürekli temas içinde olmak yakında bazı sorunlara neden olabilir. Birinin size biraz fazla takıntılı olduğunu, fiziksel veya zihinsel olarak size yeterince kişisel alan vermediğini hissedebilirsiniz. Onlarla arkadaş olmak isteseniz bile, hoşgörünüzü aşmaları veya tüm enerjinizi tüketmeleri hala mümkündür. Dinlenme zamanınızın geldiğini onlara nazikçe ama güçlü bir şekilde bildirin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Çıtayı şu anda düşürmek iyi olabilir, çünkü kendinize veya bir başkasına uyguladığınız mevcut standartlarınız çok fazla şey istiyor olabilir. Zaman sınırında veya elinizdeki insan gücüyle ulaşılamayan aşırı büyük hedefler planlayarak kendinizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilirsiniz. Bunun yerine, beklentilerinizi daha yönetilebilir bir düzeye çekmeye çalışın.

SEVGİLİ ASLAN

Herkes şu anda size yardım teklif ediyor. Yeni bir şey öğrenmekte zorlanıyor veya başka birinin size söylediği kurallardan dolayı kafanız karışıyor olabilir veya şimdi doğru şeyi doğru şekilde yapıp yapmadığınız konusunda kararsız kalabilirsiniz. Zayıf görünmemek adına geri çekilmek yerine, devam edin ve savunmasız olun. İnsanlardan kendilerini tekrar etmelerini veya ifadelerini daha net açıklamalarını isteyin.

SEVGİLİ BAŞAK

Şu anda fazla odaklanmış olabilirsiniz. Birisi ya da bir şey gözbebeğiniz olabilir ve bu nedenle gözlerinizi ondan alamayabilirsiniz. Kendinizi adamanız sorun değil, ancak herhangi bir şeyin zihninizi tüketmesine izin veriyorsanız, daha dengeli bir yaklaşım benimsemeniz gerekebilir. Mümkünse, başka bir şeyle dikkatinizi dağıtın, çünkü bir aktiviteye veya kişiye kendinize verdiğinizden daha fazla enerji vererek kendinizi tüketmek kolay olacaktır.

SEVGİLİ TERAZİ

İşleri hafif tutmak bugün kolay hatta mümkün olmayabilir! Ruhunuzu dökmekten korkuyor olsanız da, bir ilişkinin olumlu bir şekilde büyümesini sağlamak için gerekli olan şey bu olabilir. Kalbinizden geçenleri asla söylemezseniz, başkaları sizin gerçek bir arkadaş yerine insanları memnun eden herhangi biri olduğunuzu düşünebilir. Söylemeniz gerekeni söyleyin ve bundan hoşlanmalarını değil dürüst olmalarını bekleyin.

SEVGİLİ AKREP

İnsanlar şu anda bam telinize basıyor olabilir. Üzerinizdeki olumsuz etkilerin farkında olmasalar bile, soğukkanlılığınızı kaybetmemek için muhtemelen daha fazla çalışmanız gerekecek. Geçmişte kaldığını altta almanız gerekebilir. Sizi kışkırtmalarına izin vermeyin, bunun yerine onlara sağduyulu kalabileceğinizi gösterin. Böyle çok daha fazlasını kazanacaksınız.

SEVGİLİ YAY

Birisi şu anda güveninizi sarsabilir. Gurur duyacağınız bir şey yarattığınızda veya uzun vadeli bir hedefe ulaştığınızda, birisinin mutluluğunuzu paylaşmaktan kaçınması canınızı yakabilir. Zaferinizin kutlamaya değmediğini veya aşırı tepki gösterdiğinizi söylemeye çalışabilirler, ancak gerçekte, kendi memnuniyetsizliklerinden dolayı başarınızı kıskanıyorlar veya yargılıyorlar. Başınızı dik tutmaya devam edin ve şartlarınıza göre kazanmanın tadını çıkarın. Kimsenin parlaklığınızı çalmasına izin vermeyin!

SEVGİLİ OĞLAK

Son hatalarınız sizin için bir kaos yaratabilir. Normalde her şeyi bir arada tutabilirken, bu sefer dezavantajlı bir şekilde başlıyor olabilirsiniz. Sabah alarmlarınızı, toplantı saatlerinizin veya ayrıntıların gözden kaçıp gününüzü mahvedebileceği diğer projelerinizi kontrol ettiğinizden emin olun. Yetersiz kaldığınız herhangi bir yol muhtemelen düzeltilebilir, ancak ayrıntılara önceden dikkat etmek sizi büyük bir baş ağrısından kurtarmalıdır.

SEVGİLİ KOVA

Sözleriniz şu anda size itaat etmiyor olabilir. Ne söylemek istediğinizi tam olarak bilseniz bile, bugün kendinizi çok rahat ifade edemeyeceğiniz günlerden biri olabilir. Gerginlik, bir şeyi kafanızda olduğu gibi seslendirmenizi engelleyebilir veya henüz düzenlemediğiniz riskli bir mesajı yanlışlıkla gönderebilirsiniz. Düşüncesiz iletişim kesinlikle sizin için sorunlara neden olabilir, bu nedenle söyleyecek güzel bir şeyiniz yoksa hiçbir şey söylememek en iyisi olabilir.

SEVGİLİ BALIK

Finans bugün sallantılı bir konu olabilir. Paranızla sorumlu davranmaya çalışıyor olabilirsiniz ancak beklenmedik bir şeyler başınıza gelebilir ve birikimlerinizi elinizden almaya çalışabilir. Hemen ve hızlıca bir şeylere para harcamak heyecan verici gelebilir, ancak bunun yerine bir adım geri atın ve kendinize ne için para biriktirdiğinizi hatırlatın. Eğer bu gerçekten doğru bir hamleyse, muhtemelen yarına kadar bekleyebilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.