SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

12 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

12 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
12.10.2022 10:21
0
A+
A-

12 Ekim Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, aile, eğitim, kariyer, sağlık ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

İçgüdüler şu anda önemli. Herkesin güvenine rağmen neden bahsettiğini bilmeyen bir lideri takip ediyor gibi göründüğü bir durumda kendinizi çevre baskısından etkilenmiş bulabilirsiniz. Kalabalıkla birlikte gitmek kulağa çekici gelse bile, kendi başına düşünme yeteneğine sahipsin! Bir gruba körü körüne itaat etmek her zaman iyi gitmez. Tek başınıza gitmeniz gerekse bile, gitmek istediğiniz yolu belirlemek için hem kalbinizi hem de eleştirel düşünme becerilerinizi kullanın.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Stres şu anda yaşamınız üzerinde ciddi bir etkiye sahip olabilir. Bunu söylemek yapmaktan daha kolay olsa da, bilerek birkaç şeyden vazgeçmenin zamanı gelmiş olabilir. İster yardım istemeniz, ister işi tamamen değiştirmeniz gerekse de, muhtemelen omuzlarınızdaki yüklerin azalması gerekir. Her şeyi herkes için yapmanıza gerek yok, biraz da kendiniz için kararlar alın.

SEVGİLİ İKİZLER

Hayat bugün sizden eğlenmenizi istiyor. Hedefleriniz sizin için ne kadar önemli olursa olsun, çevrenizdekiler onlara ifade ettiğiniz bazı arzular konusunda olumsuz davranıyor olabilir. Hayatınızdaki insanları onurlandırmaya çalışmanız sizin için iyi olsa da, hayallerinizin onlar için tam bir anlam ifade etmemesi sorun değil. Etrafınızdakilerden bağımsız olmak, iyi niyetli olsalar bile, şimdi sizin için iyi bir fikir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Aldığınız yeni bir sorumluluk sizi korkutuyor olabilir. Yeni bir liderlik pozisyonuna yeni adım atmış veya bir projenin başkanı olmuş olabilirsiniz, ancak nasıl yetki vereceğinizden veya başkalarının liderliğinizi takip etmesini sağlamanın en iyi yolunun nasıl olduğundan emin değilsiniz. Komuta etmekten ve diğerlerine grup için doğru kararları vermeye istekli ve yetenekli olduğunuzu göstermekten korkmayın. Geri adım atmak yerine aktif olun ve çalışmaya devam edin, diğer herkes size saygı duyacak şekilde büyümelidir.

SEVGİLİ ASLAN

Sonlar bugün sizin için olumlu şeyler olabilir. Sizin için çok şekillendirici olan bir ilişki ya da arkadaşlık, hayatınızı eskisinden çok daha az etkilemeye yol açacak şekilde son zamanlarda değişmiş olabilir. Geçmişte birlikte geçirdiğiniz zamanları özleyebilseniz de, hiçbir şey o anıları sizden almamalı! Zamanın geçtiğini ve her şeyin değiştiğini kabul etmenize izin verin. Bunu yapmak, aynı anda eski bağlantılara saygı duymanıza ve ileriye dönük yeni olumlu anılara yer açmanıza yardımcı olabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Şu anda sırada bir dönüşüm olabilir. Güvenliğiniz, muhtemelen sizi yıkmaya çalışan insanlar nedeniyle sallanmış olabilir ve son zamanlarda kendinizi nasıl sunduğunuz konusunda kendinize güvenmeyebilirsiniz. Artık görünüşünüzle veya yaşamdaki yönünüzle sonsuza dek aynı kalmak zorunda değilsiniz, ideallerinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Hayatın durgunlaşmasını önlemek için dönüşümler gereklidir. Korkutucu olabildikleri gibi, inanılmaz derecede canlandırıcı da olabilirler.

SEVGİLİ TERAZİ

Sonunda etrafınızdakilerden bağımsız ve zıt isteklerinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Uzun vadede, biriyle birleşmek ve her şeyi yapmak istediklerine göre yapmak sürdürülebilir değil. Hayatınızın her alanına birini dahil ettiyseniz, onlardan ayrılma arzusunu fark etmeye başlayabilirsiniz. Her gün her an biriyle birlikte olmaya ihtiyaç duymak her iki taraf için de yorucu olabilir. Geri adım atıp kendinizi tekrar bulmada sorun yok.

SEVGİLİ AKREP

Eski alışkanlıklar bugün zor ölebilir. Bir süredir kötü bir alışkanlığı tekmelemeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak şimdi sizi olumsuz alışkanlıklara geri döndürmeye çalışmak için tekrar yüzeye çıkıyor olabilir. Kötü alışkanlıkların hilelerine kanmak yerine, yeni rutininize daha fazla eğilin ya da kendinizi bu davranıştan uzaklaştırmanın bir yolunu arayın. Hatta birileri bu yararsız rutine dönmeniz için sizi etkilemeye çalışıyor olabilir, bu yüzden bunu yaptığını fark ederseniz, kaçın!

SEVGİLİ YAY

Bugün tehlikeli davranışlara kendinizi kaptırabilirsiniz. Her zaman risk alan biri olmasanız da, muhtemelen riskli tarafta gezinmekten hoşlanan bir yanınız da var. Aceleci davranmamak için kendinize dikkat etmek ve geçici tutkulara kapılıp gitmediğinizden emin olmak isteyebilirsiniz. Riskler karşılığını verebilir, ancak bazen olumsuz sonuçları da olur. Tutkunuzu sağlıklı bir şekilde kanalize ettiğinizden emin olun.

SEVGİLİ OĞLAK

Akrabalar çok yakında bir değişiklik yapabilir. Aile gücü dinamiklerinin değiştiğini fark edebilir veya kendiniz, doğum veya seçim yoluyla ailenizdeki normları değiştiriyor olabilirsiniz, böylece işler herkes için olumlu bir şekilde ilerleyebilir. Bazı insanlar bu değişiklikleri hoş karşılamayabilir ve yürürlüğe koymaya çalıştığınız şeye karşı biraz geri dönüş olabilir. İçgüdülerinize güvenin, çünkü her zamanki yol, mutlaka doğru yol değildir.

SEVGİLİ KOVA

Bir öğrenme deneyimi sizi her an bir yolculuğa çıkarabilir. İster fiziksel olarak oradaki insanlar veya yerler hakkında bilgi edinmek için herhangi bir yere gidiyor olun, ister zihinsel olarak sizi başka bir zamana veya yere götüren bir şey yapıyor olun, zihninizi ve ufkunuzu genişletmek için çaba gösterin. Neyi bilmediğinizi bilmiyorsunuz ve oradaki bilgilere açılmak sizi daha iyiye doğru değiştirebilir. Bilinmeyene ulaşın ve zekanızı yükseltin!

SEVGİLİ BALIK

Bekleseniz de beklemeseniz de şu anda sizin için önemli bir ilişki oluşuyor olabilir. Bu kişiler muhtemelen yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişilerdir, bu nedenle yeni insanlarla olumlu bir ilk izlenim bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve gün boyunca elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkalarıyla bağlantı kurduğunuzda ve onlara sizin için neyin harika olduğunu gösterdiğinizde, size güvenle geri dönebilirler. Bu harika bir şeyin başlangıcı olabilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.