SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

12 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER

12 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER – KIBRIS HABER
Akacan The Mall
12.08.2022 09:13
0
A+
A-

12 Ağustos 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizleri neler bekliyor? Hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçlarını neler bekliyor? Maddi, aşk, kariyer konularında ne gibi gelişmeler olacak? Hepsi haberimizde!

1- KOÇ

Dünyaya sunum şekliniz tamamen sizin kontrolünüz altında olmayabileceğinden, şu anda bedeniniz konusunda özellikle hassas olabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çaba sarf etmek, başkalarına daha eksiksiz bir resim sunabilir ve karakterinizin parlamasına izin verebilir. İçinizdeki şeyin tüm hikâyeniz tarafından – hem inişler hem de çıkışlar – tarafından şekillendirildiğini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Olduğunuz karmaşık sanat eserini takdir etmeye çalışın.

2- BOĞA

Akacan The Mall

Şu anda aklınızda bir aile sırrı olabilir ve belki de bildiğiniz kadarıyla başkalarının sizinle benzer zorluklarla uğraşmak zorunda kalmamasına kırgın hissediyorsunuz. Muhtemelen probleminiz konusunda hayal ettiğinizden daha az yalnız olsanız da, henüz insanlara bu konuda soru sormaya hazır olmayabilirsiniz ve bu bir sorun değil! Yine de konuyla ilgili bir şeyler okumaktan yararlanabilirsiniz. Anlamlı bir anlatı size işlerin nasıl ele alınacağı konusunda bazı fikirler verebilir.

3- İKİZLER

Bir arkadaşınızla aranızda geçen bir yanlış anlaşılma bugün size yük olabilir. Neyse ki, onlarla konuşmaya çalışırsanız, başarılı olmanız muhtemeldir. Anlaşmazlığa neyin katkıda bulunabileceğini bir düşünün. Arkadaşınıza bir aile üyesi gibi başka biriyle olan kötü deneyimlerinizin merceğinden bakıyor olabilir misiniz? Derin, dürüst bir sohbete dalmak duygusal yakınlık oluşturabilir. Daha da önemlisi, bu kişiyi benzersiz bir birey olarak daha iyi tanımak, ilişkinizde ve kişisel gelişiminizde önemli bir noktadır.

4- YENGEÇ

Profesyonel hırs, şu anda sizi strese sokabilir, çünkü kendinizi sizin için iyi olmayan bir şekilde zorlama eğiliminde olabilirsiniz. Çabalarınız için hâlihazırda aldığınız maddi ödüllere yakından bakmaya çalışın. Belki de, bunun böyle olduğunu düşünmemiş olsanız bile, ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar yeterli şeye sahipsiniz. Başarıyla ilgili önyargılarınız, durumunuzu mantıklı bir şekilde görmenizi engelliyor olabilir, bu nedenle size dışarıdan bir bakış açısı verebilecek biriyle konuşmayı düşünün.

5- ASLAN

Hayatınıza rehberlik edecek bir felsefe bulmak şu anda zor olabilir. Bildiğiniz manevi seçeneklerin hiçbirinin size çok iyi uymadığını hissedebilirsiniz ancak, kendi deneyiminiz muhtemelen düşündüğünüzden daha önemli. Şu an için, ilerlemek adına kendi en iyi kararınızı kullanmanız gerekebilir. Çevrenizdeki dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için ilerleme kaydedebiliyorsanız, bu muhtemelen doğru yolda olduğunuzun bir işaretidir.

6- BAŞAK

Geçmişte dolandırıldığınıza dair anılarınız olabileceğinden, finansal kaynaklarınızı başka biriyle paylaşmak korkutucu olabilir ancak, normal yaşam yollarının biraz dışında olan bir durumda işbirliği yapmak muhtemelen en iyi yolunuz olduğundan, korkunuzla bugün yüzleşmeniz gerekebilir. Diğer kişinin yaptığı her şeyi kontrol edemeseniz de, sürecin her noktasında bir birey olarak kendinizi savunmak için çaba sarf edebilirsiniz. Artık şikâyet etmek yerine harekete geçmelisiniz.

7- TERAZİ

Yalnızlık, şu anda en az riskli seçeneğiniz gibi görünebilir, çünkü başkalarıyla yakınlaştığınızda hiçbir şeyi doğru yapamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, daha az yoğun bir sosyal ortama girmek aslında bir rahatlama olabilir. Bu sadece sanal ortamda olsa bile, küçük etkileşimlerin başarılı bir şekilde ilerlemesi, geçmişteki ilişki yaralarınız ne olursa olsun, diğer insanlarla olumlu bir şekilde bağlantı kurabileceğinizi gösterebilir.

8- AKREP

Bugün sağlığınız veya diyetiniz hakkında endişelenmenize engel olmak için bir fikrine önem verdiğiniz birine danışmanız gerekebilir. Sizi üzen durumu hiçbir şeyin iyileştirmeyeceğini düşünseniz de, neyin değiştirilip neyin değiştirilemeyeceği konusunda daha bilgili birinin size yardım etmesine izin vermek daha iyidir. Sadece bakış açınızı paylaşmak bile sizin için gerginliği giderebilir, bu yüzden değerli bir sırdaş bulmaya çalışın.

9- YAY

Zevk arayışı, bu günlerde sizin için bir suçluluk duygusuyla gelebilir ancak bu, potansiyel olarak sizi aşağı çeken temel fikirlere bakmak ve bir güncellemenin zamanının gelip gelmediğini görmek için uygun bir andır. Mali durumunuz, düşündüğünüz bir alışverişe devam edip etmeme konusunda son kararı vermenize yardımcı olabilir. Başka sorunlara yol açmadan hayatınızı daha keyifli hale getiren bir şeyi karşılayabiliyorsanız, buna değer olabilir.

10- OĞLAK

Eviniz şu anda olmasını istediğiniz gibi olmayabilir, ancak olumlu değişiklikler yapmak için düşündüğünüzden daha fazla yatırım fırsatınız olabilir. İster büyük bir harcama yapmayı, ister diğer insanlarla daha az işbirliği yapmayı tercih edin, şu anda sahip olduğunuz kaynaklarla her şeyi tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz. Başka kim dâhil olursa olsun, organizasyon becerileriniz projenin başarısı için hala faydalıdır ve bununla gurur duyabilirsiniz!

11- KOVA

Önemli bir sohbet başlatma düşüncesi şu anda sizin için endişe yaratabilir, ancak başladığınızda bunu beklediğinizden daha tatmin edici bulmanız olasıdır. Diğer kişinin söyleyecek çok şeyi olabilir, bu yüzden size pek sıra gelmeyebilir. Öyle olsa bile, normalde kendinize saklayacağınız bir bilgiyi paylaşmak için doğru zaman geliyorsa, muhtemelen bunu yapmalısınız. Duyulmanın ve onaylanmanın oldukça rahatlatıcı olduğunu göreceksiniz!

12- BALIK

Gerçekten ne zaman yeterli paranız olduğunu bilmek bugün zor olabilir. Çevre baskısı muhtemelen denklemin bir parçasıdır ancak anılarınız da güçlü faktörler olabileceğinden, şu anda etkileşimde bulunduğunuz insanlarla sınırlı olmayabilir. Mali durumunuzu iyileştirmek için pratikte neler yapabileceğinizi görmek, beklentileriniz hakkında daha iyimser hissetmenizi sağlayabilir. Kendinizi üretkenliğe atarsanız, kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak için daha az zamanınız olur!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.