SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

10 Ekim Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

10 Ekim Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
10.10.2022 09:49
0
A+
A-

10 Ekim 2022 Günlük burç yorumu. Bugün sizleri aşk, kariyer, aile, eğitim, sağlık ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz.  Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Biriyle arkadaş olmak başka şey, sırf onu mutlu etmek için birinin egosunu beslemek başka şey. Sırf onun duymak istediğini bildiğiniz için birine yalan söylemediğinizden emin olun. Gerçek bir arkadaş, o kişinin duygularını geçici olarak incitebileceğiniz anlamına gelse bile, her zaman dürüst olan kişidir. Bugünün sınavı bu olabilir.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Şimdi kararlarınızı değiştirerek başkalarının sevgisini ve takdirini kazanmaya çalışmamanız çok önemli. Çevrenizdeki insanların kendi kurallarını ve sınırlarını belirlemesine izin vermenin zamanı geldi. Neyin en iyi olduğuna karar vermesi için o özel kişiye alan verin, ardından buna göre harekete geçebilirsiniz. Bu kişi hakkında, muhtemelen asla bilemeyeceğiniz şeyleri keşfediyor olabilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER

Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda bugün frene basmanız gerekebilir. Bunun, çalışmakta olan herhangi bir ilişkiyi kesmeniz gerektiği anlamına geldiğini düşünmeyin, ancak bununla nasıl başa çıkacağınız konusunda daha gerçekçi bir yaklaşım benimsemeniz gerekebileceğinin farkında olun. Belki de gerçek hayatta size uygun olmayan şeylere düş dünyanızda çok fazla yer veriyorsunuzdur.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün sizin için işler oldukça iyi gidiyor olmalı ve hayatınızın geçmişte bağlantısız hissetmiş olabileceğiniz yönlerinin sonunda yerine oturduğunu görebilirsiniz. Tüm özenli planlama ve düzenlemelerinizin sonunda karşılığını alacağınıza inanın. Bu özellikle aşk ve romantizm için geçerlidir. Mümkünse bu gece sizin için özel bir kişiyle samimi zaman geçirin.

SEVGİLİ ASLAN

Kısıtlama ve disiplin en iyi olduğunuz konu olmayabilir ama bunun tam da ihtiyacınız olan şey olabileceğini bir düşünmelisiniz. Enerjinizi çok fazla yöne harcamamaya çalışın. Çabalarınızı en önemli olduğunu düşündüğünüz şeylere odaklayın. Gününüzün çoğunu bu şeylerle ilgilenerek geçirdiğinizden emin olun. Son zamanlarda sevdiklerinizle yeteri kadar ilgilenmemiş olma ihtimalinize karşı önlem alın.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün sahip olduğun güzel şeylerin kıymetini bilmek her şeyden önemli. Yol boyunca büyümenize yardımcı olan insanlara gerçekten saygı göstermeden bir gün daha geçmesine izin vermeyin. Yürüyüşe çıkın, doğayla mümkün olduğu kadar vakit geçirin. Her zaman daha büyük ve daha iyi bir şey arama ihtiyacı hissetmek yerine, şu anda bulunduğunuz yerde tatmin bulan ruhsal yönünüzle bağlantı kurun.

SEVGİLİ TERAZİ

Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, işleri biraz yumuşatmanız gerekebilir. Artık agresif bir yaklaşım, sevdiğiniz kişiyi yakınlaştırmak yerine sizden uzaklaştırabilir. Aşkın iki yönlü bir yol olduğunu unutmayın. İşleri sadece yapmak istediğiniz gibi yapmayın. Karşınızdaki kişinin düşüncelerini ve duygularını yolun her adımında dikkate almanız çok önemlidir.

SEVGİLİ AKREP

Tutkularınızın şimdi inanılmaz derecede çekici olduğunu görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kendiniz olmak ve sonrasında sizin peşinize takılan insanlara yol göstermek. Bugün ayrıca en çok değer verdiğiniz insanlarla aranızdaki bağları güçlendirmek için müthiş fırsatlarız var. Romantik sözler ve eylemlerle ilişkinizi sağlamlaştırın. Artık ruh halinize ve eylemlerinize ekstra bir duygusallık var.

SEVGİLİ YAY

Bugünkü davranışlarınıza daha ihtiyatlı bir yaklaşım getirmeyi düşünün. Moda artık sizin için önemli bir endişe kaynağı olmaya uygun, ki bu sorun değil. Kişisel görünümün gücünü hafife almayın. İnsanlar sizden etkilenirken sözlerinizden olduğu kadar görünümünüzden de etkilenirler ve siz bunu doğru yöneltirseniz, her şeyi yapma gücüne sahipsiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

Romantik ilişkiler şimdi tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir ama cesaretiniz kırılmasın. Bir süre sabredin ve sonunda işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla etkileşimlerden çok fazla destek alacağınız şüpheli olduğundan, içsel güven duygunuzu güçlendirmeniz gerekebilir. Güvende olduğunuzu bilmeden kendinizi teslim edemezsiniz.

SEVGİLİ KOVA

Aşk ve romantizmle ilgili bir konuda biriyle iletişim kurmaya çalışıyor olabilirsiniz ve bu işe yaramıyor olabilir. Mesajınızı iletmek için bir çevirmene ihtiyacınız olduğunu hissetme eğilimindesiniz. İletişim hatlarının açık kalmasını sağlamak için hem sizin hem de partnerinizin sorumluluğu paylaşmanız gerekir. Yaklaşımınızda hızlı ama duyarlı olun.

SEVGİLİ BALIK

Aşk ve romantizmle ilgili bir konuda biriyle iletişim kurmaya çalışıyor olabilirsiniz ve bu işe yaramıyor olabilir. Mesajınızı iletmek için bir çevirmene ihtiyacınız olduğunu hissetme eğilimindesiniz. İletişim hatlarının açık kalmasını sağlamak için hem sizin hem de partnerinizin sorumluluğu paylaşmanız gerekir. Yaklaşımınızda hızlı ama duyarlı olun.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.